Други фирми в тази категория
  • Превента ДДД
    Превента ДДД ще унищожава хлебарки и гризачи безпроблемно. След нашата намеса вие ще забравите за съществуването на пълзящите натрапници, мишките и плъховете.
  • Изи Клийнинг ЕООД
    Останали сте без енергия за почистване? О, не. Къщата ви има нужда от почистване. Отново. Прах се е събрал по пода, первазите и рафтовете, мивката е пълна с мръсни чинии, подът е лепкав и пълен с петна… Опитвате се да го поддържате чист, но животът ...
  • Зууум ЕООД
    Zoom-Clean.eu е компания за вишки под наем и почистване на домове и офиси, която работи с качествена техника и препарати на ексклузивна цена.
  • Ведро Стил ЕООД
    Ведро Стил е почистваща фирма, която предлага както цялостно, така и безпрахово тупане и изпиране на килими, мека мебел и матраци с професионална почистваща техника, както и почистване на дом, офис, хотели, ресторанти, магазини, училища, столове.
  • Еуроклиър ЕООД
    Експертност - над 10 години опит в почистването и поддържането на административни, търговски и индустриални обекти. Коректност – фундаментът на взаимоотношенията е почтеността. Това ценим ние и така работим с нашите клиенти. Доверие – нашия пр ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".