Други фирми в тази категория
  • Победа АД
    От 71 години Победа е водещ производител на бисквити в България. Днес сме динамично развиваща се организация с дистрибуторска мрежа в цялата страна. Широк продуктов асортимент от вафли, шоколадови бонбони, бисквити, продукти, несъдържащи захар, кроас ...
  • Азалия МК ООД
    Фирма Азалия МК ООД е създадена през 1990 г. В началото произвежда около 50 вида пасти и торти. През 1996 г. разширява своята дейност, обновява оборудването си, въвежда нови технологии. Неколкократно се увеличава асортимента.
  • Илен ЕООД
    Фирма "ИЛЕН" ЕООД съществува от февруари 1990г. започва производство със сладкарски изделия предимно целувки и сладки. С течение на годините фирмата разшири асортимента си, сега се произвеждат сладки, меденки, соленки, целувки, рула, торти, пасти.
  • ВДМ - Милкана ООД
    "ВДМ - МИЛКАНА" ООД произвежда бисквити, шоколадови бисквити и шоколадови десерти "Милкана Гераниум" без захар.
  • Сладкарница КраевЕкспрес
    Нека вашият сватбен ден бъде запомнящ се! Приготвяме многоетажни торти с богата гама от вкусове!
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".