Други фирми в тази категория
  • Траум Груп ЕООД
    Внос, дистрибуция и продажба на моторни, трансмисионни, хидравлични масла, антифризи, спирачна течност, течност за чистачки и други продукти на Alpine.
  • Лубрика ООД
    Фирма Лубрика предлага богата гама от моторни и индустриални масла. Притежава собствена химико-технологична лаборатория, акредитирана по БДС EN ISO/ IEC 17025:2006. Сертифицирани сме по ISO 9001-2008.
  • Национал Масла и грес България ЕООД
    Фирма Национал Масла и Грес – България ЕООД /NOG-BG/ е е директен вносител и дистрибутор на автомобилни и индустриални смазочни масла и греси под специално създаден за компанията ни бранд. Компанията ни се ангажира да предоставя най-новата и качеств ...
  • Кей Маркс ЕООД
    Аутомаркс е дистрибутор на качествени масла за автомобили, транспортна и строителна технка, селскостопански машини и индустриални съоражения. Освен това в магазина на Аутомаркс може да намерите консумативи и оборудване за автомобила си, както и авточ ...
  • MaslaOnline.com
    Не правете компромис с качеството! Вашият автомобил заслужава най-добрата поддръжка и консумативи. Оригиналните моторни масла, които можете да закупите от maslaonline.com, са правилният избор за всяка ситуация.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".