Други фирми в тази категория
  • "Недифууд" ООД
    Птици за селското стопанство – основно патици - предлага тутраканският животновъд Недифууд с телефон 0899139871. Птицевъдство според стандартите на Съюза на птицевъдите в България.
  • ЕТ "Лютфи Дахилов Инсстрой ЛД"
    ЕТ "Лютфи Дахилов Инсстрой ЛД" е с дългогодишен опит в предлагането на зърнена продукция – житни растения като ечемик, пшеница, слънчоглед.
  • Земеделска Кооперация Гороцвет
    ЗК Гороцвет изпълнява селскостопанска дейност срещу заплащане, както и продава маслодайни житни култури на изкупвачи. За поръчки: с. Гороцвет, Разград, ул. Искър 12, 0887957089.
  • Версол ЕООД
    Био ферма „Версол” се занимава с биологично земеделие и домашно отгледана храна. Тя произвежда, както традиционните за страната плодове и зеленчуци, така и рядко срещаните за българските географски ширини – годжи бери и физалис /инка бери /. Био прои ...
  • Евро Къмпани ООД
    Един от утвърдените производители на зърно за гр. Стражица и областта е ЕВРО КЪМПАНИ. Фирмата обработва 4500 дка земеделска земя с посеви от житни култури, които разпродава на едро с цени от производител. За кореспонденция: ул. Промишлена 8, 06161252 ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".