Други фирми в тази категория
 • Ентер КК ООД
  Ентер КК ООД стартира през 2003 г. Занимаваме се спрофесионален сервиз, ремонт и търговия на компютри, лаптопи, таблети, мобилни телефони, принтери, тонер и всичко свързано с компютърната техника.
 • pora4ai.com
  Pora4ai.com - онлайн продажба на компютърна техника и аксесоари
 • Multirama
  Multirama предлага на своите клиенти уникален микс от голямо разнообразие на IT продукти и услуги, конкурентни цени, специализиран сервизен център във всеки магазин. Предлаганите продукти от Multirama са: компютри, лаптопи, монитори, таблети, дигит ...
 • Смарт Тех Системс ООД
  Смарт Тех Системс ООД е един от основните доставчици на индустриални хардуерни решения за Българския бизнес, профилирани в областта на търговията, производството, публичният сектор, услугите и туризма. Като всеки един директен вносител и търговец на ...
 • Делта Системс ООД
  Делта Системс ОДД, продажба и поддръжка на Лаптопи, Компютри, Офис Техника, GPS навигации, GPS Системи за контрол на транспорта, Системи за видеонаблюдение и контрол на достъпа.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".