Други фирми в тази категория
  • Биометалпласт ООД
    Шлайфане на колянови валове,цилиндрови блокове и глави; разстъргване и корекция на биели; разстъргване и хонинговане на цилиндрови блокове; растъргване на спирачни барабани и дискове; коване на накладки; стругарски услуги и други.
  • "Лятови" ООД
    "Лятови" ООД е лидер на пазара с гуми и джанти втора употреба. Имат дългогодишен опит с автомонтьорството, смяната на гуми и всичко друго свързано с вашият лек автомобил.
  • "Омега 2002" ЕООД
    Таксиметрови услуги, Автосервиз,Продажба
    на авточасти, Автокъща, Автомивка
  • Меркадо ООД
    Меркадо ООД е дружество занимаващо се с търговия с металообработващи, металорежещи инструменти, абразивни дискове, шкурки. Шлосеро - монтажни инструменти - пълна гама ключове (гаечни, звездогаечни, лули, имбусни, за джанти, тръбни и динамометрични), ...
  • Автоклима ГЛ
    Специализиран сервиз за ремонт и зареждане на автоклиматици. Пълно обслужване на вашият автоклиматик: ремонт компресори, изработка на маркучи, смяна кондензатори и изпарители, компютърна диагностика, отстраняване на електрически проблеми. www.bgautoc ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".