Други фирми в тази категория
 • Разсадник Керия
  Страхотни градински растения и разсадници за вашия дом. Широк избор от всевъзможни растения. Уверете се сами. Заповядайте в Нашия сайт.
 • Разсадник Тихомир Узунов
  Овощен и декоративен разсадник "Тихомир Узунов" е специализиран в производството на овощни дървета и декоративни храсти за озеленяване. Това е правилното място, ако търсите посадъчен материал за създаване както на големи масиви овощни градини, така ...
 • Разсадник Райчева ЕООД
  Лицензиран овощен разсадник "Разсадник Райчева"ЕООД е създаден през 2009г. като част от проект "Авелана еко" за създаване на 2000 декара лешникови градини. Основната му дейност е производство на посадъчен материал за създаване на промишлени насaж ...
 • Овощен разсадник Милис
  Производство на посадъчен материал - овощни дървета. Доставка в цялата страна.
 • Шоп Плантс
  Шоп Плантс предлага богат избор от местни и екзотични цветя. Това обаче, с което особено се гордеем, е нашето огромно многообразие от розови храсти, които могат да смаят с красотата и уханието си дори най-привикналия към красотата на природата човек.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".