Други фирми в тази категория
  • ADAC - Експрес
    Пътна помощ за леки автомобили, микробуси, камиони, селскостопанска и земеделска техника от един тон до 50 тона. Пътна помощ за мотокари. Подаване на ток 12-24 волта. Превоз на всички видове микробуси.
  • StreetHelp
    Денонощна пътна помощ за София и страната, репатриране на автомобили, доставяне на гориво, подаване на ток, съдействие за регистрация на мпс в кат, смяна на гуми, вадене от канавки и дерета и други.
  • ЕТ "Георги Иванов"
    Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и страната. Повече информация за нас и нашата дейност можете да получите като разгледате нашият сайт.
  • TIM Auto 999
    Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и регион. Предлагаме професионален транспорт на аварирали или катастрофирали автомобили на добри цени.
  • Найденови Ауто ЕООД
    Пътна помощ денонощно, на най-ниските цени в бранша! Репатриране на повредени, катастрофирали или здрави автомобили от точка до точка. Спешно повикване на закъсали, доставка на авточасти, масла, антифриз, вода, провизии, издърпване на закъсали кол ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".