Други фирми в тази категория
  • Villa Sardinia & SPA
    Наем на апартаменти в комплекса Villa Sardinia & SPA в Свети Влас предоставя множество предимства, които могат да направят вашето престой много по-комфортен и приятен в сравнение с престоя в хотелски стаи в другите хотели в този курортен град. Апарта ...
  • Вила Катя Балчик
    Къща за гости в Балчик - Вила Катя. Вилата е разположена във Вилна зона Сборно място, на 10 минути пеша от Ботаническата градина и Двореца. Разполагаме с басейн, сауна, паркинг, WiFi.
  • Къща за гости до Трявна
    Къща за гости Четири Сезона, между Трявна и Дряново, предлага целогодишно на своите гости самостоятелна кухня, барбекю, камина и градина.
  • Къща за гости Морско око Ахтопол
    Къща за гости Морско око разполага с партерен и панорамен етаж. Предлага двойни, тройни и четворни стаи, които са обзаведени с всичко необходимо за пълноценната ви почивка, както и страхотна гледка.
  • Вила Жани Ахтопол
    Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Вила Жани предлага отлични условия за вашата незабравима почивка в Ахтопол. Самостоятелни стаи с кухненски кът, баня, тераса, климатик, хладилник, телевизор и интернет. Вила ЖАНИ се намира на тиха и с ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".