Други фирми в тази категория
  • 2 Studio
    Специализирани сме в сферата на интериорния дизайн на жилищни и обществени пространства. Нашата първа и основна задача е проектиране и моделиране на пространството и едва след това пристъпваме към детайлното му разработване и декориране. Добре плани ...
  • Гиргинови ЕООД
    Гиргинови ЕООД специализира своята дейност в областта на "праховото боядисване". Полимерно покритие върху метални изделия, което гарантира тяхната високо износоустойчивост при ежедневна експлоатация. С повишено внимание към опазване на околната среда ...
  • Община Ивайловград
    Община Ивайловград е разположена в една от най-красивите планини на България –Родопите. Красивата планина, чистия въздух, язовир "Ивайловград" ,запазилите се български традиции и хубавото червено вино карат все повече туристи да посещават района.
  • Кирил Бекяров - Фотографски услуги
    Фотографски услуги, заснемане на семейни празненства. Изработване на оригинални подаръци - снимка върху дърво.
    Интериорна фотография, продуктова фотография.
  • Kluchar-24.com
    Денонощни ключарски услуги за всякакви брави. Бързо и успешно справяне с проблеми с ключовете за всякакви врати в София.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".