Други фирми в тази категория
  • Скорпиопласт ЕООД
    Целофанът е здрав, гъвкав материал, който е изключително устойчив на вода и температура. За разлика от полиетиленовите торби, целофановите торбички не са еластични, което ги прави трудни за разкъсване. Много фирми и физически лица използват целофанов ...
  • Полипак
    Фирма Полипак е производствен отдел на фирма Поликарт ООД Костинброд, предлагаща производство на опаковки от картон, велпапе, хартия и фолио и консумативи за опаковане, производство на опаковки с печат от хартия, найлон и картон.
  • Polycart LLC
    Висококачествени луксозни опаковки с печат от всички видове хартия, картон, гофрирани и синтетични материали. Луксозни кутии с печат, луксозни етикети и етикети за вина.
  • ПроПак Бг ООД
    ПроПак Бг е производител на кашони и други видове опаковки от велпапе. Предлагаме широка гама от опаковки от велпапе като кашони, кутии, рекламни дисплеи, подложки и други изделия от велпапе и картон.
  • Поликарт
    Произвеждаме пълната гама от пощенски пликове с различни размери, конструкции и дизайн. Можем да предложим както бели и кафяви пликове без печат, така и пликове с пълноцветен печат по ваш дизайн.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".