Други фирми в тази категория
  • ППК Надежда Ряхово
    Един от опитните зърнопроизводители в Русе е ППК НАДЕЖДА РЯХОВО. Фирмата продава добиви от пшеница, царевица, слънчоглед. Извършва продажба на мляко и развъжда дойни крави.
  • ЕТ "Лютфи Дахилов Инсстрой ЛД"
    ЕТ "Лютфи Дахилов Инсстрой ЛД" е с дългогодишен опит в предлагането на зърнена продукция – житни растения като ечемик, пшеница, слънчоглед.
  • ЕТ "Неди Ан-Живка Димитрова"
    Един от зърнопроизводителите с опит в Стара Загора е ЕТ "Неди Ан-Живка Димитрова". Фирмата практикува търговска дейност с произведените рапица, царевица, слънчоглед, пшеница, ечемик.
  • Агро Макс 2006
    АГРО МАКС 2006 е местен производител от областта на селското стопанство. Произвежданата продукция е царевица, слънчоглед, пшеница, ечемик. Продава. За връзка: гр. Стара Загора, ул. Хрищян Войвода 28, тел.: 042616054, 042616008
  • Агромикс ЕООД
    Зърно производител от град Елхово е АГРОМИКС и предлага продажба на ечемик, кориандър, пшеница, слънчоглед.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".