Други фирми в тази категория
  • Миг Маркет Варна
    Българска и немска PVC и алуминиева дограма на гарантирано най-ниски цени в региона на Варна, окачени фасади, витрини, парапети, дървени щори.
  • Мелсикон ООД
    Предлагаме пълна гама задвижваща техника директно от Гетрибебау Норд ГмбХ мотор редуктори, мотори, редуктори, честотни регулатори, сервомотори, сервоуправления, софтстартери и др.
    Елементи за автоматизация и комуникация.
  • Валтек ЕООД
    Фирма Валтек е специализирана в областта на индустриалната и сградна автоматизация. Част от дейностите, които извършваме са: - Изграждане на SCADA системи и програмиране на SIEMENS контролери; - Ретрофит на машини и процеси; - Доставка, монтаж ...
  • Avesto
    Опаковъчно оборудване и оборудване за производството на Avesto. Доставка и монтаж на автоматични, полуавтоматични и ръчни машини и линии.
    Не изпускайте възможността да вземете опаковачно оборудване на достъпни цени.
  • Статекс ООД
    Стенли е българската марка за прежди, предназначени за ръчно и машинно плетене, произведени от фирма Статекс ООД, Пловдив, България. Прежди Стенли са "деца" на фамилия Андонови от 1991 година, когато семейството стартира малък магазин с работилница ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".