Други фирми в тази категория
  • ИТЕМА-ПГ
    Предметът на дейсност на "ИТЕМА ПГ" внос, износ и търговия с компютърна и офис техника. Фирмата е директен вносител на устройствата, които се рециклират и тестват преди продажба. Всички машини са налични на склад и се предлагат с гаранция.
  • Мармакс Компютри
    Мармакс Компютри е директен вносител на компютри, лаптопи и монитори втора употреба. Предлагаме атрактивни цени както за дистрибутори, така и за крайни клиенти.
    Безплатна доставка за цялата страна.
  • СК Салюшънс ЕООД
    Ремонт и поддръжка на компютърна техника - работни станции, лаптопи, принтери, копирни машини и др. Изграждане и поддръжка на вътрешни мрежи за нуждите на малки и средни организации.
  • "ИТИ Тренд Ди Джи" ЕООД
    Shop.it-trenddg.com е онлайн магазин за иновативни продукти, сред които смартфони и таблети на много достъпни цени, умни часовници, 3D принтери, летящи дрони, както и GPS тракери за деца и кучета.
  • Техно Систъмс
    Магазинът ни предлага разнообразие от продукти на световно известни производители, съчетано с бързо обслужване от служителите на фирмата. Продуктите, които предлагаме са с гарантиран произход. Стремим се непрекъснато да обновяваме продуктите, които ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".