Други фирми в тази категория
  • "Райт Клийнинг" ООД
    "Райт Клийнинг" ООД е фирма, която се занимава с професионално почистване на офиси, домове, гаражи и всякакви други помещения. Ние разполагаме с висококвалифициран екип от добре обучени специалисти, работещи с иновационна техника и екологично чисти п ...
  • Калина 2012 ЕООД
    Професионално почистване на: Административни сгради, офиси, домове и др. За нас няма невъзможни неща. Нашата фирма за почистване ще Ви помогне с борбата в почистването на изгодни цени.
  • Зууум ЕООД
    Zoom-Clean.eu е компания за вишки под наем и почистване на домове и офиси, която работи с качествена техника и препарати на ексклузивна цена.
  • Галяни ЕООД
    Професионално почистване на домове, офиси,сгради. Абонаменти.
  • Рефлекс-М ЕООД
    Рефлекс М е фирма за професионално почистване на домове и офиси. Безплатен първоначален оглед на имота с цел определяне на точна оферта, съобразена с изискванията на клиента и състоянието на дома или офиса.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".