Други фирми в тази категория
  • Магазини Лазур
    Продажба и монтаж на ламинат, ламиниран паркет, както и трислоен паркет на конкурентни цени. Продажба на врати, тапети и щори.
  • Роял ЕООД
    Ремонти София - Роял извършва строителни услуги, ремонт, хидроизолация, измазване, поставяне на дограма и реновиране на сгради подмяна на електрическа и ВиК мрежа
  • Лего Строй ООД
    Фирма Лего Строй ООД извършва ремонт на покривни конструкции в град София и цялата страна. Ние извършваме ремонт на стари покриви, изграждане на нови покриви, пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекеджийски услуги и други ремонтни дейности.
  • Арт Юварос ООД
    Метални конструкции, прави и вити стълби, парапети от метал, ковано желязо, инокс, месинг, ръкохватки от метал и дърво, огради и порти, козирки и навеси, мебели за дом и градина.
  • Екстраваганс Билд ООД
    Екстраваганс Билд ООД предлага строително-ремонтни и довършителни дейности, изпълнени гарантирано прецизно, в посочения срок и в рамките на определения бюджет.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".