Други фирми в тази категория
 • ЕТ "Георги Иванов"
  Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и страната. Повече информация за нас и нашата дейност можете да получите като разгледате нашият сайт.
 • ЕТ "Дикси"
  Неприятно е когато закъсаме в следствие на авария или катастрофа и това се случва далеч от нашия дом. Но не изпадайте в паника има кой да ви помогне. Ако сте закъсали някъде по Автомагистрала Тракия около гр.Ихтиман то ние от ЕТ "Дикси" ще се отзовем ...
 • ЕТ "Георги Иванов"
  Лицензирана фирма за пътна помощ за град Пловдив и страната. Транспорт на автомобили и техники до 10 тона. Цени по договаряне.
 • Пътна Помощ
  Пътна помощ за Пловдив и страната. Работим денонощно без почивен ден независимо от метерологичните условия и пътната обстановка.
 • ADAC - Експрес
  Пътна помощ за леки автомобили, микробуси, камиони, селскостопанска и земеделска техника от един тон до 50 тона. Пътна помощ за мотокари. Подаване на ток 12-24 волта. Превоз на всички видове микробуси.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".