Други фирми в тази категория
 • Автокомплекс Димитров ЕООД
  Автокомплекс “Димитров” осъществява денонощна пътна помощ за леки, лекотоварни и товарни автомобили, автобуси и строителна техника на територията на България и Европейския съюз с неограничен лимит в тонажа. Автомобилите ни са оборудвани със специа ...
 • ЕТ "Георги Иванов"
  Лицензирана фирма за Пътна Помощ за град Пловдив и страната. Повече информация за нас и нашата дейност можете да получите като разгледате нашият сайт.
 • Найденови Ауто ЕООД
  Пътна помощ денонощно, на най-ниските цени в бранша! Репатриране на повредени, катастрофирали или здрави автомобили от точка до точка. Спешно повикване на закъсали, доставка на авточасти, масла, антифриз, вода, провизии, издърпване на закъсали кол ...
 • Пътна Помощ
  Пътна помощ за Пловдив и страната. Работим денонощно без почивен ден независимо от метерологичните условия и пътната обстановка.
 • ADAC - Експрес
  Пътна помощ за леки автомобили, микробуси, камиони, селскостопанска и земеделска техника от един тон до 50 тона. Пътна помощ за мотокари. Подаване на ток 12-24 волта. Превоз на всички видове микробуси.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".