Други фирми в тази категория
  • Сладкарници Мармалад
    Сладкарница Мармалад е разположена в модерният яхтен комплекс "Марина Диневи" в град Свети Влас. Освен торти и сладолети, в Мармалад ще може да хапвате суши, италиански пици, паста и салати.
  • Ресторант Усмивка
    Ресторант Усмивка ви кани да отрпазнувате вашето празнично събитие или фирмено мероприятие. Ресторантът подсигурява кетъринг, избор на обслужване, изработаване на торти. При допълнителна заявка - украса, дисководещ, осигуряване на транспорт, техничес ...
  • Папа Ет Сити
    Thepapaatcity.com италиански ресторант
    Вкусният италиански ресторант в града София все още е каталог наречен "The Papa At City" те предлагат италианска кухня в ресторант за град София.
  • Тепаняки ООД
    Суши и тепаняки ресторант Edo Sushi & teppanyaki в центъра на софия. Ресторантът предлага на своите посетители автентично тепаняки шоу, богато суши меню и разнообразие от японски деликатеси.
  • Ресторант Massa Beach
    Ресторант Massa Beach e разположен на крайбрежната алея в град Варна, в непосредствена близост до морето. Вдъхновени от забележителните ресторанти в Маями, дизайнерите на интериора ни представят едно уникално заведение, издържано в морски индустриале ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".