Други фирми в тази категория
  • Legal Frame
    Адвокатска кантора Legal Frame има дългогодишен опит в областта на търговското право, гражданското право, трудовото право, вещното право, наказателно право, семейно право и защита на личните данни.
  • Медиатор Мирослав Рачев
    Бързо, лесно и изгодно разрешаване на спорове извън съда, чрез медиация. Спеставяте нерви, време и излишни дела. Запазвате взаимоотношенията си добри с другата страна на спора.
  • Адвокат Тома Драшков
    Предоставяне на юридически услуги в областта на административното, гражданското и търговското право, както в извънсъдебната, така и в съдебната фаза (процесуално представителство).
  • Firmatami.net
    Екипът ни предлага правни услуги свързани с регистриране на фирми, регистриране на юридически лица с нестопанска цел (сдружения и фондации), необходими за реализиране на Вашата бизнес идея, съответно за осъществяване на нестопански цели, както и с из ...
  • Кантора Концепт
    Кантора "Концепт" извършва: - регистрация на фирми - ЕТ, ЕООД, ООД и др., сдружения, фондации. - промяна на вписани обстоятелства - наименование на фирмата, предмет на дейност, седалище и адрес на управление, адрес за кореспонденция с НАП, управите ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".