Други фирми в тази категория
  • Евиза
    Фирма Евиза е на българския пазар за дамски облекла от 8 г., като започва производството на собствени модели и артикули преди 5 години. Дистрибутира ги във верига от магазини, което прави изделията със завишено качество и точност в оразмеряването. Ар ...
  • Eshop 359
    Шивашки материали - от игла до конец.
    При нас можете да откриете шивашки материали за професионалисти и любители.
  • Феникс 2020 ЕООД
    Изработка на официални, булчински, ретро и сценични рокли, завеси, покривки, спално бельо, работни и ученически униформи, шалтета, калъфи за дивани и столове и др.
  • Black Market
    Имате нужда от нова рокля или сте харесали костюм точно по мярка. За всичко това може да разчитате на Black Market. Дизайнерски рокли, мъжки или дамски костюми, поли, ризи и всичко това ще бъде специално ушито за вас с нужното внимание и стил.
  • Магила ООД
    Онлайн магазин за дамска, детска и мъжка мода. Разнообразен каталог от дамски и мъжки дрехи. Уникални намаления и ежеседмични разпродажби.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".