Други фирми в тази категория
  • Миг Маркет Варна
    Българска и немска PVC и алуминиева дограма на гарантирано най-ниски цени в региона на Варна, окачени фасади, витрини, парапети, дървени щори.
  • Диктех ООД
    Диктех ООД, позиционирана в гр. Габрово, е производител на полуавтоматични Етикетиращи и Дозиращи машини, подходящи за различни опаковки и продукти. Фирмата разгръща дейността си и придобива официални дистрибуторски права за оборудване в следните к ...
  • Карбон Технолоджи ООД
    Производство на всички видове графитни четки и четкодържатели.
  • Индустриални машини и съоръжения ЕООД
    ИМС проектира и произвежда Коробелачки за дърво, цепачни машини за дърво, дробилки за дървесен чипс, мелници за дървесен чипс, сушилни комплекси, хидравлични преси, опаковъчни машини, СНС машини, лентоотрезни машини, Линии за производство на пелети, ...
  • Мелсикон ООД
    Предлагаме пълна гама задвижваща техника директно от Гетрибебау Норд ГмбХ мотор редуктори, мотори, редуктори, честотни регулатори, сервомотори, сервоуправления, софтстартери и др.
    Елементи за автоматизация и комуникация.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".