Други фирми в тази категория
 • Стил-90 ООД
  "Стил-90" ООД произвежда богата гама плодови и зеленчукови консерви със суровини от екологично чисти райони. В фирмата са внедрени Системите за управление HACCP и ISO 9001: 2000.
 • Кетчуп - фрукт АД
  Фирмата произвежда широка гама от зеленчукови консерви, кетчуп, сосове, салати, компоти, нектари, доматено пюре и плодови каши с различна концентрация в метални варели с асептични чували по 220 л.
 • Авис ООД
  Фирмата произвежда туршии и консерви - смесена туршия, кисели краставички, кисело зеле, люти чушлета, бамя, кисел чесън, туршия от моркови, чушки, домати, карфиол самостоятелно и смесено.
 • Булконс Първомай АД
  Булконс Първомай АД е дружество, чиято дейност е изкупуването и преработка на пресни зеленчуци и плодове и търговия на вътрешен пазар, внос и износ.
 • Активфрут ЕООД
  Производство на всички видове туршии - печена, замразена капия, обелени сурови охладени картофи за пържене готвене и варене.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".