Други фирми в тази категория
  • ХимНефтГаз Инженеринг ЕООД
    Доставка на оборудване за Енергетиката.
  • БЕРГ Индъстри България ЕООД
    Внос на центробежни помпи и помпени системи от неръждаема стомана на фирма Hydroo Испания, внос на специализирана арматура за вода, химикали и асептични приложения.
  • Еко Хидравлика ЕООД
    Фирмата е специализирана в производството на маркучи ( бързи връзки ) за високо и ниско налягане, хидравлични и пневматични: за автомобили, бусове, камиони, пътна, строителна, земеделска техника; производсвени машини и съоръжения, стандартни и по ...
  • Интерлифт груп ООД
    Интерфлифт груп - Проектиране, доставка и монтаж на всички видове асансьори. Ние от Интерфлифт груп гарантираме коректно изпълнение на сроковете за доставка, качеството на монтажа и инивидуален подход към всеки клиент!
  • Георги Илиев Инженеринг ЕООД
    Разнообразните технологични проекти, които фирма Георги Илиев Инженеринг ЕООД изпълнява и финализира успешно, могат да се отнесат към различни индустриални браншове. Специалистите от фирма Георги Илиев Инженеринг ЕООД, които притежават ППП - пълна п ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".