Други фирми в тази категория
  • Георгиев Инженеринг ЕООД
    Основните насоки в дейността на дружеството са: -Земно-изкопни работи -Изграждане на мелиоративни съоръжения, направа на пътища и язовири. -Рекултивиране на депа за битови отпадъци -Изкореняване на гори и стари лозя, почистване на тръни и храсти. ...
  • "Ник строй 06" ЕООД
    В строителството най-честите дейности са ремонт на покриви, топло и хидроизолации, тенекеджийски услуги и други дейности.
  • Арт Парк
    Висококачествени горещопоцинковани пилони и стълбове за осветление, знамена, камери и gsm клетки от Арт Парк с 25 години гаранция!
  • Деворекс ООД
    Производство на отводнителна система Classic - улуци, водосточни тръби и фитинги за тях.
  • Данев Строй ЕООД
    Данев Строй ЕООД е строителна компания с дългогодишен професионален опит в изпълнение на конструктивно - укрепителни и възстановителни дейности. Специализирана е в изпълнение на пръскан бетон, торкрет бетон, бетонови шлайфани настилки, изпомпване и ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".