Други фирми в тази категория
  • "Туинс 3" ООД
    Индустриални врати се използват в халета, складове, сервизи, където през тях преминават постоянно хора и машини. При секционните врати Хьорман сигурността е поставена на първо място с многобройните обезопасяващи механизми.
  • Старт 96 Строй ООД
    Фирма Старт 96 Строй предлага следните услуги:
    Строителство на къщи, Строителство на жилищни сгради, Вътрешно ремонтни дейности, Изработка на проект и дизайн.
  • КрумСтрой
    Дългогодишен доказан опит в ремонт на покрив, а също и в строителството на нови покриви. Фирмата има готовност да поеме обекти и да работи на територията на цялата страна. Предлагаме пълна гаранция при сключване на договор за всички извършени услуги.
  • Божилов 78 ЕООД
    Основна дейност на фирмата Изграждане на дървени и метални покривни конструкции. Извършване ремонт на покриви, хидроизолация на плоски покриви на административни и промишлени сгради, тенекеджийски услуги, обшиване на куполи, параклиси и църкви, хидро ...
  • "Арт Строй" ЕООД
    Ремонт на покриви и изграждане на нови покриви с високо качество на достъпни цени. Всичко за покрива на едно място.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".