Други фирми в тази категория
  • Биомед
    Биомед е основана през 1997 с дейност - доставка на реактиви за клинична лаборатория. B момента Биомед е един от лидерите в предоставянето на комплексни решения за оборудване и безпроблемна работа на Вашата клинична лаборатория.
  • Medical Support
    Medical Support предлага медицинска апаратура втора употреба насочена към ехография - ехографи, трансдюсери, адаптори и друга апаратура от реномирани производители като Philips, Toshiba, Siemens и др.
  • ЕТ Клио - Мирослава Владимирова
    Предлагаме качествени ортопедични продукти на конкурентни цени! При нас ще намерите разнообразие от ортопедични продукти: колани за дископатия лумбостат, колан коректор за гърба и рамената, ортопедични медицински наколенки, ортези за ръка, рамо и гле ...
  • Гама Дент ООД
    Гама Дент е дългогодишен партньор на денталните лекари в град Пловдив и страната. Ние сме бързоразвиваща се компания с млад и енергичен екип. Предлагаме качествени стоматологични материали на утвърдени търговски марки. Нашите служители доставят и пре ...
  • Медитрейд ЕООД
    Търговия с медицински консумативи и оборудване. Директен вносител и разпространител на изделия за еднократна употреба за гинекология, кардиология и обща медицина.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".