Други фирми в тази категория
  • Диана 7 ООД
    Строителна фирма Диана 7 ООД е специализиране в проектирането на офис сгради, едно-фамилни и много-фамилни къщи (жилищни сгради) и хотели. Онлайн магазин за строителни материали. Плочки за баня, хол, градина. Гранитогрес, фаянс, керамика.
  • Елит Инженеринг ЕООД
    Смяна на хоризонтални и вертикални щрангове: - качествени материали - изпълнение в срок от 1 работен ден за 1 жилищен вход - възможност за отложено плащане без оскъпяване - гаранция - 7 години Ремонт и изграждане на парни инсталации, канализация ...
  • Мулти Парк ООД
    Производство на ударопоглъщащи каучукови настилки за детски площадки. Доставка и монтаж на детски съоръжения, фитнес уреди за открито и паркова мебел. Доставка и инсталация на спортни настилки.
  • Метал Декор 65 ЕООД
    Метал Декор 65 ЕООД се занимава с изработка и монтаж на метални конструкции, халета, къщи от желязо, парапети, огради, врати и други.
  • Динад Комерс
    Динад Комерс – Опънати Тавани, Окачени Тавани, Растерни тавани, Интериорни мазилки, Ламинат Динад Комерс, проектира, доставя и извършва монтаж на опънати и окачени тавани. Основната дейност на фирмата е сухото стройтелство и по конкретно проектиран ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".