Други фирми в тази категория
  • "Гласстил" ООД
    Основната дейност на фирмата е изработка и монтаж на ПВЦ и алуминиева дограма, интериорни врати, вътрешни ремонти, окачени фасади, стъклени витрини, метални конструкции. Изработка на окачени тавани от гипсокартон и растерен окачен таван.
  • ХАФ Технолоджи Продъктс ЕООД
    Фокусът на HAF е изграждането на санитарни системи за ефективен и гъвкав монтаж. Целта ни е производството и усъвършенстването на стандартни и индивидуални решения за високо технологични елементи за всяка нужда. За да постигнем целта си използваме ...
  • Геоспешъл ЕООД
    Геодезическа компания от бутиков тип, занимаваща се със специализирани геопространствени решения в сферата на строителството, лазерното сканиране, триизмерно дигитално моделиране и визуализация.
  • Арсобилдинг
    Фирмата извършва дейност в областта на покривните и хидроизолационни работи. Имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. Работим с висококачествени материали и добри специалисти, което гарантира качеството на ...
  • Силмар ЕООД
    Силмар ЕООД – Паркет, Настилки, Лайсни, Первази и качествен монтаж. Ламиниран паркет и качествен естествен паркет, екстериорен паркет, разнообразие от первази, лайсни и качествен монтаж на ниски цени.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".