Други фирми в тази категория
  • ЕкоМетал Инженеринг ЕООД
    ЕкоМетал Инженеринг ЕООД е фирма, която изкупува коли за скрап, черни и цветни метали на ниски цени.
  • Асиком ЕООД
    Производство на метални съоръжения,промишлени и жилищни сгради от метал, цялата гама метални изделия/парапети, огради, портали, стълби и тн./, както и монтаж на термопанели и др.
  • НПТ Груп ЕООД
    Компания "НПТ Груп" ЕООД е официален представител за метални изделия и профили, както на украинските производители и на българския пазар, така и на пазара на страните от Югоизточна Европа. Всред стратегическите партньори на компанията са известни пр ...
  • 3А Стийл
    3А Стийл е център за производство на изделия и обработка на детайли от листова стомана. Чрез лазерно рязане, щанцоване, огъване и заваряване ние можем да произведем детайли от неръждаема и конструкционна стомана по Ваш чертеж или мостра, както и да п ...
  • Топметал ЕООД
    Производство, продажба, монтаж и демонтаж на метални халета и навеси. Халетата от метал се монтират при изграждане на автосервизи и други помещения. Металните конструкции се отличават с бърз монтаж.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".