Други фирми в тази категория
  • ЕТ "Нефес - Нуршен Акиф"
    С производство на царевица, слънчоглед, пшеница, ечемик се занимава в Русе Нефес Нуршен Акиф. За контакти и продажби: ул. Николай Здравков 6, тел.: 0888253944.
  • Версол ЕООД
    Био ферма „Версол” се занимава с биологично земеделие и домашно отгледана храна. Тя произвежда, както традиционните за страната плодове и зеленчуци, така и рядко срещаните за българските географски ширини – годжи бери и физалис /инка бери /. Био прои ...
  • "Ферматъ" ООД
    "Ферматъ" е фамилна ферма за отглеждане на месодайни породи телета, хранени с изцяло натурален, неподправен фураж. Добиваното месо е само от телета до 18 месечна възраст, като е разфасовано според световните стандарти.
  • "Щрауси А и С" ООД
    Производство и реализация на щрауси, щраусово месо, яйца, пера. Производство и реализация на плодове.
  • СМГ Слава Георгиева
    В шуменска област действа СМГ Слава Георгиева, която продава сливи на изкупвачи. В дейността на фирмата е застъпено овощарство.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".