Други фирми в тази категория
  • Серди 98 Недрет Алил
    Една от фирмите за добив на зърнени насаждения в област Силистра е Серди 98 Недрет Алил. Тя пласира зърнени култури като слънчоглед, жито, също и чесън, лук, кайсии, тикви. Свържете се на тел.: 0885178238, с. Суходол, ул. Дванадесета 7.
  • Братя Алексиеви ООД
    Братя Алексиеви ООД е фирма, която произвежда житни продукти. Култивира землища около селата Красен, Изворово, Житен, Росица, Росен, Добрин, Житен, Сноп, Благовец, Градини и Краище. Работи с модерна база с високотехнологични машини.
  • Булгаркооп-Импорт-Експорт ЕООД
    Булгаркооп-Импорт-Експорт ЕООД е дружество на Централния кооперативен съюз на потребителните кооперации в България. Основната дейност на дружеството е реализацията на селскостопанска продукция, като над 85% от обема е предназначен за износ.
  • "Ферматъ" ООД
    "Ферматъ" е фамилна ферма за отглеждане на месодайни породи телета, хранени с изцяло натурален, неподправен фураж. Добиваното месо е само от телета до 18 месечна възраст, като е разфасовано според световните стандарти.
  • Бревис ООД
    Brevis е водещ производител и търговец на семена и земеделска продукция в България. Към момента BREVIS обработва над 10 000 хектара земеделска земя, като основните култури които отглеждаме са: Тикви (за тиквено семе), Царевица, Слънчоглед, Пшеница, Р ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".