Други фирми в тази категория
  • SOS ВиК
    Със SOS ВиК никога няма да се почувствате безпомощни, защото няма да ви остане време за това. Екипът пристига на адрес в рамките на половин час, и се справя бързо с належащите проблеми – ремонт или подмяна на водопровод и детайлите му, отпушване на к ...
  • "Булелит Комерс" ООД
    Фирмата е компетентна и се занимава с проектирането на всички съоръжения влизащи в състава на водоснабдителните и канализационни системи, както и пречистването на отпадни води.
  • Интеграл 17 ЕООД
    Интеграл 17 предлага цялостно изграждане и поддръжка на канализационни и водопроводни системи от специалисти с дългогодишен опит. За допълнителна информация, свържете се с нас по телефон или e-mail. Всеки нов клиент получава 10% отстъпка.
  • "Хидрокрафт" ООД
    Септични колектори и противопожарни системи в София доставя ХИДРО КРАФТ. Изпитани хидрофорни системи и изграждане на сондажи на място.
  • Хидера ЕООД
    Откриване на течове с термокамера в гр. Пловдив. Термокамерата е отличен инструмент за откриване на течове в бани, открити тераси, покриви на сгради и ВиК инсталации.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".