Други фирми в тази категория
 • "Химагрегат Бургас" ООД
  "Химагрегат Бургас" ООД е доставчик за България на Химическо и нефтено оборудване за Химическа и Нефтопреработващата Индустрия, Енергетиката и Металургията. Гамата включва химически и нефтени помпи, сферични кранове, бътерфлай клапи, вентили, резерво ...
 • Елиф ООД
  Елиф ООД прозивежда и дистрибутира висококачествене pvc ламперия с цени от производител и гаранция от 30 години! Уверете се сами, позвънете или посетете сайта ни!
 • "Лакпром" АД
  Разработване, производство и търговия на бои, лакове грундове, лепила, смоли, разредители, строителни продукти, антикорозионни защитни и декоративни системи за метал, дърво , бетон; системи за топлоизолация на сгради.
 • Мастер ООД
  Мастер е една от водещите компании предлагащи на пазара пакет от изделия, покриващи нуждите от уплътнителни материали, лепила, бои, аксесоари за строителството, стъкларската индустрия, автоиндустрията и др., както и за бита.
 • Рай-Хим Продукт ЕООД
  Лабораторна стъклария, химикали и реактиви, апаратура. Спиртомери, захаромери - всичко за виното.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".