Други фирми в тази категория
 • Химснаб Наири ООД
  Химснаб Наири е българска компания поставила началото си през далечната 1989-та. Предприятието има на разположение собствена складова база в гр.Пловдив. Ключовата дейност на фирмата е продажба на химически продукти и консумативи на територията на Реп ...
 • Елиф ООД
  Елиф ООД прозивежда и дистрибутира висококачествене pvc ламперия с цени от производител и гаранция от 30 години! Уверете се сами, позвънете или посетете сайта ни!
 • "Санита Пи Ейч Груп" АД
  Производство и услуги с ДДД препарати (Дезинфекция,Дезинсекция,Дератизация). Изготвяне на санитарни програми.Търговия с ВМП.
 • "Инкома каучук" ЕООД
  Ние предлагаме производство на каучукови и силиконови изделия свързани с различни сфери на дейност като машиностроене, опаковъчни машини, части за селскостопанска, производствена техника,ел.уреди и др. Фирмата предлага изработка на различни видове ма ...
 • Виа 2000 ООД
  Търговия и производство на взривни вещества, пробивно-взривни работи, транспортна опасни товари ADR EX III, охрана, спедиция.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".