Други фирми в тази категория
  • Частна занималня "Спондж Боб"
    Детска занималня „Спондж Боб” организира целодневна ученическа занималня на две смени с различни образователни занимания за ученици от І-ви до VІ-ти клас с работно време: * Понеделник до петък от 8,00 до 13.00 и от 13.30 до 18,00 часа. * Събот ...
  • Езикова школа Асториа Груп
    Езикова школа "Асториа Груп" организира курсове по Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански, Руски, Турски, Арабски, Китайски, Японски и множество други езици, обучения за деца, ученици и възрастни. Предлагаме разнообразие от онлайн обучения ...
  • "Киндер Брайт" ЕООД
    Екипът на BRIGHT се състои от висококвалифицирани професионалисти в различни области на грижата за детето, подготвени да отговорят на индивидуалността на всяко удивителниче.
  • Образователен Център Милениум ООД
    Езикова школа Биг Бен e верига от 6 частни училища в България, която предлага: Чуждоезиково обучение за всички възрасти и нива. Безплатно езиково обучение по програмата "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ".
  • Езиков Център Greenwich
    Езиков център Greenwich Люлин. "Greenwich" предлага обучение по английски език за деца и възрастни на страхотни цени!
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".