Други фирми в тази категория
  • Херц-България ООД
    Основаната през 1936г. в Германия ХЕРЦ-Група е специалист в продажбите, консултациите и сервизното обслужване на уреди и машини за заваряване и термична обработка на пластмаси. Офисът на Херц-България ООД се помещава в Институт по заваряване-София, ...
  • Артстрой
    Ние сме иновативна и динамично развиваща се строителна компания. Имаме богат опит в строителната индустрия.
  • Силмар ЕООД
    Силмар ЕООД – Паркет, Настилки, Лайсни, Первази и качествен монтаж. Ламиниран паркет и качествен естествен паркет, екстериорен паркет, разнообразие от первази, лайсни и качествен монтаж на ниски цени.
  • Вегак ЕООД
    Вътрешни и външни ремонти, строителство и извозване в Русе и региона. Ние извършваме строителни дейности като събаряне на сгради и съоражения, почистване и извозване. Работим по най-новите технологии, като следим съвременните тенденции.
  • "Туинс 3" ООД
    Индустриални врати се използват в халета, складове, сервизи, където през тях преминават постоянно хора и машини. При секционните врати Хьорман сигурността е поставена на първо място с многобройните обезопасяващи механизми.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".