Други фирми в тази категория
 • Виа Неон
  ЕТ Виа Неон - Мария Пенева - Производител на трапезна вода Потока във всички разфасовки от 0,5 до 19л в Габрово и региона. Дистрибутор на 11 марки води в галони. Извършва профилактика и ремонт на диспенсъри. Продава различни видове бутилирана вода.
 • NiceCream
  Ние сме едни от първите в България, които правим и тайландски сладолед и предлагаме франчайзиг модели за такъв вид сладолед. Нашите франчайз предложения включват всичко необоходимо за стартирането за собствен малък бизнес, от машините за правенето на ...
 • Джотир Гриха
  Джотир Гриха е фирма специализирана в областта на търговията. Ние предлагаме на българския пазар хималайската кристална сол. Основно Хималайската сол се разделя на: Черна сол, розова сол и прозрачна сол. Розовата сол има богато и балансирано съдържан ...
 • Експресна доставка на пица Варна
  Ако обичате да похапвате пица, трябва да опитате пица Варна, която превъзходства другите по вкус, цена, бърза доставка на пица Варна. Посетете сайта pizzavarna.com и поръчайте!
 • Events Factory
  Events Factory е една от най-успешите фирми за Кетъринг у нас. От дългогодишната си практика са придобили огромен опит в предоставянето на коректни кетъринг услуги, подходящи за сватби, семейни сбирки, рожденни дни, коледни партита и др.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".