Други фирми в тази категория
  • Виденов и Син ЕООД
    Селскотопански електронен справочник, актуалното в земеделието, растителна защита, земеделски форум, земеделски обяви, Bulgarian agricultural website, земеделски обяви, форум.
  • Фармер БГ
    Първи земеделски информационен сайт. В него ще намерите новини, коментари, анализи, цени на земеделска продукция.
  • "Агроуей България" ЕООД
    Ние правим продажба на качествена селскостопанска техника в електронен магазин Selskostopanskatehnika com за град София и България.
  • Био Инвест ИВМ ЕООД
    Био Инвест ИВМ ЕООД предлага на българския и международен пазар биологични суровини и продукти за хранителната и фуражна индустрия. Също така, разполага със собствено земеделско стопанство, където произвежда биологични слънчоглед, пшеница и царевица.
  • Ай Джи Нет
    Ай Джи Нет е компания за търговия и монтаж на различни видове мрежи за ограждане и защита на земеделски насаждения, строителни обекти, спортни игрища и площадки, продукти и стоки за индустрията. Всички продукти на фирмата са внос от доказани евро ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".