Други фирми в тази категория
 • Вая 7 ООД
  Tърговия с горива и пътни битуми.
 • Горрел ЕООД
  Горрел извършва търговия на горива на едро. Фирмата предлага доставки на течни горива на територията на цялата страна посредством съвременен автопарк от 10 цистерни. Най-търсени са горивата за транспорт, отопление, земеделие и производство и най-вече ...
 • Горрел ЕООД
  Горрел ЕООД е фирма, която 20 години доставя висококачествен дизел за земеделие на големи и малки селскостопански производители. Основното гориво, което използват земеделците е дизел без био компоненти, който е предназначено предимно за извън пътни т ...
 • Крис Ойл Транс
  Фирма Крис Ойл Транс - търговия на едро и транспорт на течни горива, а впоследствие и продажба на гориво-смазочни материали и добавки за нуждите на транспорта, селското стопанство и бита.
 • Дизелор ЕООД
  Дизелор извършва продажба на горива на едро и дребно. Фирмата разполага с верига бензиностанции и осъществява доставка на течни горива на територията на цялата страна, благодарение на съвременен автопарк от 10 оборудвани цистерни.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".