Други фирми в тази категория
 • Шофьорски курсове "Авто – Бойс"
  Шофьорски курсове води Авто-Бойс с адрес в гр. София. Кандидатствайте за категории AМ, A1,A2,A, В, С, D или изкарайте опреснителни курсове. Разчитайтена спокойни и опитни инструктори, както и на видеонаблюдение по време на изпита ви.
 • Драйвкар ЕООД
  Шофьорски курс категория В за София от Драйвкар ЕООД за 480 лв. Професионално обучение от квалифицирани инструктори в удобно за курсистите време. Индивидуален подход и прецизна подготовка на водачи с експертни знания и безопасни техники на шофиране.
 • Автошкола "Евро Кар 3"
  Автошкола "Евро Кар 3" предлага шофьорски курс кат."В" и гарантира комфортно и безопасно обучение и осигурява всички необходими учебни материали на своите курсисти. Подарете си качество на атрактивни цени! Свържете се с нас и ние ще отговорим на ва ...
 • Чапаров Авто
  Предлагам качествен шофьорски курс категория “В” със съвременен автомобил Фолксваген Поло, с възможност за договаряне на промоционална цена за ученици и студенти. Шофьорският курс може да бъде заплащан разсрочено по индивидуален финансов план.
 • Фауто
  Шофьорски курсове в Пловдив на достъпни цени. Всички категории.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".