Други фирми в тази категория
  • ЕТ "Лютфи Дахилов Инсстрой ЛД"
    ЕТ "Лютфи Дахилов Инсстрой ЛД" е с дългогодишен опит в предлагането на зърнена продукция – житни растения като ечемик, пшеница, слънчоглед.
  • Версол ЕООД
    Био ферма „Версол” се занимава с биологично земеделие и домашно отгледана храна. Тя произвежда, както традиционните за страната плодове и зеленчуци, така и рядко срещаните за българските географски ширини – годжи бери и физалис /инка бери /. Био прои ...
  • "Стрейтс" ООД
    Голяма зайцеферма за производство на чистопородни зайци за разплод. Изкупува угоени зайци за клане. Произвежда комбиниран фураж за зайци в собствен специализиран фуражен цех.
  • Земеделска Кооперация Гороцвет
    ЗК Гороцвет изпълнява селскостопанска дейност срещу заплащане, както и продава маслодайни житни култури на изкупвачи. За поръчки: с. Гороцвет, Разград, ул. Искър 12, 0887957089.
  • "Щрауси А и С" ООД
    Производство и реализация на щрауси, щраусово месо, яйца, пера. Производство и реализация на плодове.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".