Други фирми в тази категория
  • ЕТ "Валери Борисов"
    Зърнопроизводител от село Сталийска махала е ВАЛЕРИ БОРИСОВ и работи в бранша като търгува с ечемик, царевица, пшеница, слънчоглед от обработката на 9000 дка. За информация: ул. Втора 85, 0898511758.
  • Пламен Пенков
    Специализиран съм в производството на посадъчен материал от плодни дръвчета и храсти за селското стопанство, съобразени с изискванията, предпочитанията и финансовите възможности на моите клиенти.
  • ЕТ "Неди Ан-Живка Димитрова"
    Един от зърнопроизводителите с опит в Стара Загора е ЕТ "Неди Ан-Живка Димитрова". Фирмата практикува търговска дейност с произведените рапица, царевица, слънчоглед, пшеница, ечемик.
  • Агро Макс 2006
    АГРО МАКС 2006 е местен производител от областта на селското стопанство. Произвежданата продукция е царевица, слънчоглед, пшеница, ечемик. Продава. За връзка: гр. Стара Загора, ул. Хрищян Войвода 28, тел.: 042616054, 042616008
  • Серди 98 Недрет Алил
    Една от фирмите за добив на зърнени насаждения в област Силистра е Серди 98 Недрет Алил. Тя пласира зърнени култури като слънчоглед, жито, също и чесън, лук, кайсии, тикви. Свържете се на тел.: 0885178238, с. Суходол, ул. Дванадесета 7.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".