Други фирми в тази категория
  • Агрокомекс ЕООД
    Производство и търговия с плодове, зеленчуци, консерви и подправки.
  • "Стрейтс" ООД
    Голяма зайцеферма за производство на чистопородни зайци за разплод. Изкупува угоени зайци за клане. Произвежда комбиниран фураж за зайци в собствен специализиран фуражен цех.
  • ЕТ "Стронг 2000 – Даниел Михов"
    Един от производителите на зърно в област Велико Търново е ЕТ "Стронг 2000 – Даниел Михов". Тя упражнява търговска дейност с жито - растения като царевица, слънчоглед, ечемик, рапица, пшеница.
  • Серди 98 Недрет Алил
    Една от фирмите за добив на зърнени насаждения в област Силистра е Серди 98 Недрет Алил. Тя пласира зърнени култури като слънчоглед, жито, също и чесън, лук, кайсии, тикви. Свържете се на тел.: 0885178238, с. Суходол, ул. Дванадесета 7.
  • СМГ Слава Георгиева
    В шуменска област действа СМГ Слава Георгиева, която продава сливи на изкупвачи. В дейността на фирмата е застъпено овощарство.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".