Други фирми в тази категория
 • Милена Пуулс ЕООД
  "Милена Пуулс" ЕООД гр. Бургас е фирма, чиято основна дейност е: Проектиране, изграждане, облицовка, оборудване, сервиз и поддръжка на плувни басейни и всичко свързано с водните развлечения, релакса и СПА удоволствията. Фирмата е член на Българска ...
 • ЕТ "Мебели Живко Митев"
  Фирмата е създадена преди 13 год. с основна дейност претапициране. През последните 5 год. приоритет в дейността и е обзавеждането на барове , дискотеки и заведения за обществено хранене.
 • Еврошоп БГ
  Търговско и складово оборудване - стелажни системи, касови зони и др. Уникални решения в обзавеждането. Възможност за дистрибуция.
 • Петком ЕООД
  Фирма Петком ЕООД e официален представител на Werzalit – фирма, популярна в световен мащаб с патeнтованата си технология и над 80 годишната си история. Високият стандарт и качество са предпоставка фирмата да заема лидерска позиция на европейския и св ...
 • Палома КОМ ЕООД
  Качествени френски радиатори, електрически конвектори и лъчисто отопление Campa и Applimo от вносителя Палома КОМ ЕООД.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".