Други фирми в тази категория
  • Строителни ремонти в Русе
    Предлагаме следните услуги: шпакловки, замазки, мазилки, полагане на фаянс и теракот, зидарии, монтажни дейности, ремонт на покриви, улуци и капандури,тенекеджийски услуги, ремонт на бани и тераси и др. Цените на всяка една услуга са съобразени с к ...
  • Лего Строй ООД
    Фирма Лего Строй ООД извършва ремонт на покривни конструкции в град София и цялата страна. Ние извършваме ремонт на стари покриви, изграждане на нови покриви, пренареждане на керемиди, хидроизолация, тенекеджийски услуги и други ремонтни дейности.
  • Диас Флоринг
    Подови настилки за индустриални и търговски обекти, офиси, административни сгради, медицински и учебни заведения, спортни зали и площадки. Монтаж, реновиране и поддържане. Услуги – проектиране, монтаж и реновиране на подови настилки
  • Dachmann ЕООД
    Фирма Dachmann ЕООД създадена 2019 година предоставя услуги за хидроизолация и ремонт на покриви с гаранция за качество 10-15 години. Фирмата работи в цялата страна и в Германия.
  • KM Style
    KM Style предлага голямо разнообразие от венециански мазилки и бои с високо качество на ниски цени.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".