Други фирми в тази категория
  • AutoDrive.bg
    AutoDrive.bg е школа за шофьори, която предлага шофьорски курсове в София на промоционални цени.
  • Автошкола "Александър Коляндов"
    Школа за шофьорски курсове „Александър Коляндов” е специализирана в областта на обучението на кандидат водачи, за Категория Б. То преминава в два основни етапа:обучението по теория и обучението по практика.Предлагаме и допълнителна подготовка на прав ...
  • Шофьорски курсове "Авто – Бойс"
    Шофьорски курсове води Авто-Бойс с адрес в гр. София. Кандидатствайте за категории AМ, A1,A2,A, В, С, D или изкарайте опреснителни курсове. Разчитайтена спокойни и опитни инструктори, както и на видеонаблюдение по време на изпита ви.
  • Автошкола "Евро Кар 3"
    Автошкола "Евро Кар 3" предлага шофьорски курс кат."В" и гарантира комфортно и безопасно обучение и осигурява всички необходими учебни материали на своите курсисти. Подарете си качество на атрактивни цени! Свържете се с нас и ние ще отговорим на ва ...
  • Чапаров Авто
    Предлагам качествен шофьорски курс категория “В” със съвременен автомобил Фолксваген Поло, с възможност за договаряне на промоционална цена за ученици и студенти. Шофьорският курс може да бъде заплащан разсрочено по индивидуален финансов план.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".