Други фирми в тази категория
  • Контанго ЕООД
    Внос, Износ, Търговия с крепежни елементи и аксесоари за мобилни телефони.
  • Веста Инд ООД
    Ние сме Веста Инд ООД - българският производител на: -материали за шлайфани бетонови настилки; -хидроизолационни системи и водоспиращи продукти; -добавки за бетон; За последните пет години, средно годишно в България се строят над 2300 сгради и ...
  • Бонита Ефект ЕООД
    Бонита Ефект ЕООД - Официален вносител на смолисти покрития за подове и стени на Pava Resine - Italy със 17 годишен опит в сферата на услугите и материалите за лекото строителство.
  • Техносим ЕАД
    Произвежда три профила бетонови керемиди- Плано, Онда и Бриз и необходимите за всеки профил бетонови капаци, половинки и странични керемиди. Бетоновите керемиди и елементи за покрив са с двойна запечатка и могат да бъдат оцветявани в разнообразни цве ...
  • "Джи енд Джи конструкт" ЕООД
    "Джи енд Джи конструкт"ЕООД ,извършва доставка и монтаж на гипсокартон, окачени тавани и модулни преградни стени. Фирмата работи на територията на цялата страна.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".