Други фирми в тази категория
  • М-Стил Груп ЕООД
    Производство, доставка и монтаж на мебели по поръчка. Изготвяне на безплатни индивидуални проекти за всички мебели по поръчка - кухни, спани, гардероби, секции, бюра, детски, антрета, офиси, хотели и други мебели. Модулни мебели.
  • Мебели Идеа
    Мебели Идеа дават готови ДИЗАЙНЕРСКИ решения за всяка ваша стая. Днес ние сме една от водещите марки за висококачествено обзавеждане на българския пазар.
    Предлагаме ви квалитетни, оригинални и модерни мебели на изключително атрактивни цени.
  • Мебел - 94 ООД
    Мебел-94 е фирма с над 15-годишна история в обзавеждането на дома, офиса и хотела. Многообразието от красиви и функционални мебели, както и създаването на такива по индивидуален проект на клиента, предлага големи възможности за избор при обзавежда ...
  • Бул Дизайн ООД
    Интериорно студио, специализирано в мебелното производство, като изработва бутикови и дизайнерски мебели за домове, офиси, хотели, търговски обекти и медицински центрове.
  • Алма-Магника ЕООД
    Мебели Магника е с осемнадесет годишна история в мебелното производство. Ориентирана към нестандартните решения в обзавеждането на кухни, спални, холове, антрета, гардероби и офиси. Даваща свобода на всеки клиент да изрази себе си в своето обзавеждан ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".