Други фирми в тази категория
  • Луксика
    Организира всякакви специални събития, уникална декорация и украса с балони, цветя и платове.
  • Щорко ЕООД
    Щорко ЕООД извършва ремонти и резервни части за щори, тенти сенници, гаражни врати, както и гаранционен и извън гаранционен сервиз. Фирма Щорко предлага експресни ремонти на всички видове щори за района на град София.
  • МСМ Спорт ЕООД
    МСМ Спорт ЕООД е българска компания с предмет на дейност продажба на велосипеди на марката Scott. При нас ще намерите шосейни и планински колела, дамски и детски колела, хибридни колела и e-bike. В магазина ни на бул. България 81Б в столицата можете ...
  • Куоре Терм ЕООД
    Фирма Куоре Терм ЕООД е официален дистрибутор за България на италиански камини и котли на пелети с марката Ravelli и Lincar.
  • ЗКПУ Земя Ново Село
    Основната дейност на земеделска кооперация Земя е производство и търговия на селскостопанска продукция. Кооперацията основно отглежда:пшеница, царевица, слънчоглед. Базата и се намира в с.Ново Село, област Русе. Тел: 081132234; 0889187465; 0885871166 ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".