Други фирми в тази категория
  • Емвеко Селект ЕООД
    Доставка на резервни части за багери, булдозери, челни товарачи, минибагери, комбинирани багери Komatsu, Caterpillar, Cummins, Liebherr, Fiat, Volvo, Case, Hitachi. Официален представител на BERCO и Bridgestone Industrial.
  • "Ивко 2013" ООД
    Търговия с диам. дискове, боркорони, машини за строителството, машини за огъване и рязане на арматура.
  • Еко Стил Строй 90 ЕООД
    Еко Стил Строй 90 ЕООД извършва цялостен инженеринг по даден проект – изготвяне на предварителни и предпроектни проучвания, проекти за ПУП, идейни, технически и работни инвестиционни проекти, цялостно строителство и обзавеждане до ключ.
  • Стади ЕООД
    Отдаване под наем на строителни машини и всякакъв тип строителна техника на добри цени. Заедно с техниката, от която имате нужда се предлагат и квалифицирани оператори за всякакви строителни дейности с нея. При желание от страна на клиента има възмож ...
  • Инжконсулт ЕООД
    Инжконсулт ЕООД - продажба и сервиз на качествена строителна техника на конкурентни цени. Продуктовата ни гама се състои от три основни групи: строителна и пътно поддържаща, минна, складова и почистваща техника. Строителната техника: булдозери, ...
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".