Други фирми в тази категория
  • Тераком ООД
    Контрол на достъпа и работно време. Контрол на достъпа за асансьори. Хотелски системи за контрол на достъп. Хотелски системи за платена телевизия. Станции за кабелна телевизия. IP мониторинг и контрол.
  • Смарт Хоум Системс ООД
    Фирма "Смарт Хоум Системс" ООД предлага проектиране и изграждане на системи за домашна, сградна и индустриална автоматизация. Автоматизация на хотелски, админинистративни и обществени сгради - BMS,PLC,DDC,SCADA. Енергиен мениджмънт. Системи за упра ...
  • Електромонтажи – Фичето ЕООД
    Електромонтажи - Фичето ЕООД - проектиране, изграждане и производтво на ел. оборудване, ел. инсталации и съоръжения. Електромонтажи - Фичето е регистрирана през 1996 година в град Пловдив и започва дейността си с монтаж и ремонт на ел. табла, захранв ...
  • СД "Тагаком Хърлеви и Сие"
    Доставка, сервиз, монтаж и инженеринг на индустриално електрооборудване: честотни инвертори, електродвигатели, редуктори, мотор-редуктори, серво задвижвания, контролери, командоконтролери, спирачки и съединители.
  • Целзи ООД
    Нашата компания е вносител на италианска климатична техника на марката MAXA.
    Ние предлагаме - инверторни климатици, термопомпи, чилъри, VRF системи, вентилаторни конвектори и аксесоари за подово.
Използваните в БГ Бизнес текстови, графични и други материали са собственост на носителите на авторските им права. Копирането и репродуциране на снимки, текстове и информация в този сайт се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията".